Parkering

I løbet af de sidste par år er det blevet mere og mere almindeligt at skifte den manuelle p-skive i bilen ud med en elektronisk model. Det er også ganske forståeligt, eftersom disse er mere brugervenlige, og de er desuden langt sikrere sammenlignet med en manuel parkeringsskive. Ydermere skal det også nævnes, at du med en elektronisk p-skive mindsker risikoen for at få en parkeringsbøde markant, hvilket uden tvivl er den største grund til, hvorfor rigtig mange danske bilejere foretrækker en elektronisk parkeringsskive i sin bil. Endelig skal det også nævnes, at de elektroniske p-skiver fås i et rigtig flot design, hvorfor de på den måde også formår at have en dekorativ funktion i bilen. Der er således mange grunde til, hvorfor man bør investere i en elektronisk p-skive, og du vil her i artiklen blive præsenteret for en test af p-skiver fra de førende mærker på markedet netop nu, så du forhåbentlig kan blive meget klogere på, hvilken model du bør vælge.

Park Solar parkeringsskive med solceller

https://shopping.coop.dk/vare/park-solar-parkeringsskive-med-solceller-solcelledrevet-p-skive-indstilles-automatisk/5704629090002

Vi starter vores p-skive test ud med en klassiker fra Park Solar. Der er her tale om en p-skive, der er drevet af solceller, og disse registrerer helt automatisk dit parkeringstidspunkt. På den måde slipper du for selv hele tiden at skulle huske på at indstille tiden korrekt, når du parkerer din bil, og ydermere behøver du aldrig at skulle betale for endnu en p-bøde igen. Det særlige ved denne p-skive fra Park Solar er desuden, at den er hurtig og simpel at montere, hvorfor alle og enhver vil kunne finde ud af det – også selvom at du ikke har nogen erfaring med det på forhånd. Du skal blot placere den i forruden på din bil, indstille tiden rigtigt, hvorefter den er klar til brug med det samme. Herudover har den en estimeret levetid på hele 20 år, hvilket må siges at være ganske imponerende, og endelig skal det nævnes, at du aldrig behøver at skulle skifte batterier ved køb af denne model, hvilket de fleste mener er en stor fordel.

En håndfuld danske ingeniører og designere er gået sammen om at producere og udvikle denne p-skive, der er drevet af den nyeste solcelleteknologi, der findes på markedet netop nu. Det betyder som sagt, at den er i stand til helt selv at registrere det tidspunkt, hvor du har parkeret din bil, men herudover besidder den også mange andre gode funktioner og kvaliteter, som de traditionelle p-skiver ikke har. Der er således tale om en ganske særlig type solcelledrevet p-skive fra Park Solar, som altid klarer sig godt i forskellige tests – og så fås den endda til en yderst attraktiv pris, som de fleste vil kunne få råd til.

Pris: 299 kr.

Park’n’go Eco parkeringsskive – Black/Silver

https://shopping.coop.dk/vare/park-n-go-eco-parkeringsskive-black-silver-p-skive-med-indbygget-solcelleteknologi/5713141080002   
Den næste parkeringsskive i vores p-skive test har ligeledes indbygget solcelleteknologi. Der er her tale om Park’n’go Eco parkeringsskive i farven Black/Silver, og denne model er en miljøvenlig og innovativ p-skive. Skiven er udstyret med en yderst avanceret bevægelsesteknologi, der betyder, at den er i stand til at registrere, når bilen vibrerer, og den stiller således parkeringstiden, når du parkerer din bil.

Ikke nok med at denne model fra Park’n’go er udstyret med den nyeste teknologi på markedet, den har samtidig også et elegant design, der gør, at den vil passe perfekt ind i alle biltyper. Skiven har ydermere et smart og funktionelt display, som er meget nemt at aflæse, og herudover er det også utroligt simpelt at indstille skiven. Der er således tale om en brugervenlig parkeringsskive i et simpelt design, der automatisk omstiller fra sommertid til vintertid og omvendt, så du ikke behøver at tænke på det. Endelig skal det nævnes, at det er muligt at downloade en Parkngo app, så du fremover nemmere vil kunne finde en parkeringsplads, når du har brug for det. Appen hjælper dig desuden med at finde tilbage til din bil igen, og den giver dig desuden besked, når din parkeringstid er tæt på at udløbe, så du slipper for nogle ubehagelige overraskelser.

Pris: 299 kr.

ParkOne hvid

https://www.wupti.com/produkter/fritid-og-sport/biludstyr/autotilbehoer/parkone-hvid-1?icid=PR_118928_AHOK_74536

Er du på udkig efter en enkel parkeringsskive, er denne ParkOne hvid et rigtig godt bud. Denne parkeringsskive er nemlig hurtig og nem at montere, og du skal blot sætte den i forruden, sørge for at indstille tiden korrekt, og så er det sådan set bare det. Herudover er der tale om en p-skive i et yderst flot og elegant design, som den kendte danske designer John Sebastian har stået for. ParkOne er udstyret med en lille indbygget boks, der sørger for, at parkeringen starter og slutter på de rigtige tidspunkter, så du aldrig behøver at huske på det selv igen. Alt dette foregår på mindre end blot 20 sekunder, og der er således tale om en teknologi ud over det sædvanlige.

Parkeringsskiven måler 10 cm i diameter, og så er den 1,4 centimer tyk. Den er desuden drevet af batterier, og du har således brug for knapcellebatterier type CR2450 3 volt ved køb af denne p-skive. Til gengæld har den en levetid på hele 2 år, og endelig skal det nævnes, at den vejer blot 87 gram, hvorfor der er tale om en yderst let model. Dette er således det rette valg for dig, der søger en parkeringsskive i høj kvalitet i et flot design, der er nem at montere, og herudover fås den til en attraktiv pris. ParkOne er desuden godkendt af både færdselsstyrelsen samt justitsministeriet, og det er ligeledes her muligt at downloade en app til den, så du kan gå glæde af endnu flere funktioner og muligheder.

Pris: 428 kr.

Parksafe City FS 24

https://www.wupti.com/produkter/fritid-og-sport/biludstyr/p-ure/parksafe-city-fs-24?icid=PR_118928_AHOK_222503

Er du også træt af ærgerlige parkeringsbøder, og vil du gerne have en elektronisk parkeringsskive, som du kan montere enkelt og hurtigt, vil denne City FS 24 fra Parksafe være det ideelle valg for dig. Der er her tale om en yderst smart skive, der også selv indstiller tidspunktet for din parkering. Ved køb af denne slipper du for at skulle bøvle med en masse ledninger og installationer, og herudover sørger den også helt selv for at holde styr på, hvornår det er sommertid, og hvornår det er vintertid.

Denne model fra Parksafe er helt simpel og klassisk i sin opbygning, hvilket betyder, at den vil kunne passe til alle typer biler. Herudover er den godkendt af færdselsstyrelsen, og den er desuden godkendt til brug i alle EU lande. Det skal nævnes, at skiven er drevet af 2 AAA-batterier, og der medfølger ikke batterier ved køb, hvorfor du selv skal huske at købe dette efterfølgende. De fleste bilejere hader at skulle rode med parkeringsskiven, når de skal parkere. Lad i stedet Parksafe selv om dette, i og med at den helt automatisk indstiller tiden. Det gør den således helt af sig selv til det følgende kvarter, hvorefter den overgår til parkeringstilstand. Slip for selv at skulle huske at indstille parkeringstidspunktet ved køb af denne City FS 24 fra Parksafe, der desuden kan købes til en fast lav pris.

Pris: 179 kr.

Jacob Jensen P-skive Sort

https://www.imerco.dk/el/ure-og-vejrstationer/p-skiver/jacob-jensen-p-skive-sort?id=100357126

Vi slutter vores parkeringsur test af med Jacob Jensen p-skiven i sort. Der er her tale om en elegant parkeringsskive i et helt særligt design, og herudover er den fremstillet af materialer af højeste kvalitet. Denne model er i stand til at registrere, hvornår bilen bevæger sig, og hvornår den holder stille. Den indstiller således helt automatisk parkeringstiden, når du parkerer din bil. Herudover er den simpel at montere, i og med at der medfølger klæbepuder, så du nemt kan sætte den fast i din bils forrude.

Er du på udkig efter et minimalistisk parkeringsur, er dette et rigtig god bud. Herudover er det særlige ved den det letlæselige display, der er tydeligt og stort samt det tidløse design. Uret er baseret på en helt ny teknologi, der registrerer parkeringstidspunktet helt automatisk, lige så snart at du har parkeret din bil. Det skal desuden nævnes, at det er muligt at se parkeringstidspunktet udefra bilen, og den alarmerer dig desuden, når det er på tide at skifte batterier, så du undgår nogle trælse overraskelser. Dette sorte Jacob Jensen ur i sort er således det rette valg for dig, der ønsker et parkeringsur med et tydeligt display i et elegant design, der aldrig går af mode.

Pris: 599,95 kr.

Vælg den parkeringsskive der lever op til dine krav

I ovenstående artikel er du blevet præsenteret for fem rigtig gode bud på parkeringsskiver. Vi har sørget for at udvælge fem modeller, der adskiller sig både i forhold til design og pris, så du har større mulighed for at kunne finde lige netop den model, du er på udkig efter. Det gør sig dog gældende for samtlige modeller, at de alle lever op til kravene i forhold til sikkerhed og funktionalitet, hvorfor du kan være sikker på at få et godt produkt, uanset hvilken parkeringsskive du vælger fra testen. Det er således i stedet et spørgsmål om smag og behag, og efter at have læst denne test af p-skiver har du forhåbentligt fået en masse inspiration i forhold til de mange muligheder, man har, når det kommer til parkeringsskivers udseende og funktioner.

SKRIV KOMMENTAR

Indtast din kommentar
Please enter your name here