Om os

Biler er mere end bare et transportmiddel, der bringer os fra A til B. Det er en livsstil, en central del af vores personlighed og selvfølgelig en tro følgesvend, som får hverdagen til at hænge sammen.

Her på BILSTRIBEN.DK bringer vi nyheder, guides og anmeldelser, der omhandler vores venner med hjul. Vi har plads til alle, uanset om du kører i Audi eller SAAB – mærket er underordnet, men passionen for mekanik, tendenser og bilrelaterede historier er bestemt ikke.

Den typiske læser af BILSTRIBEN er en mand i sin bedste alder, der har hænderne skruet rigtigt på og ikke er i tvivl om forskellene på bremseklodser og bremseskiver. Kvinder, unge og gamle er dog ganske velkomne i familien – interessen for biler og automekanik er fællesnævneren for vores læsere.

Vi tager meget gerne imod tips fra vores læsere, hvis vi mod forventning skulle overse en vigtig historie. Har du et godt råd eller et brugbart tip, som du mener, vores læsere bør kende til, er du mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformularen – vi krediterer naturligvis artiklen med dit navn, såfremt vi bruger din historie.

Samarbejdspartnere

Når links her på siden bliver markeret med (*) betyder det, at det er et betalt samarbejde mellem Bilstriben og den/de samarbejdspartnere der linkes til.

Reklamefinansieret

Bilstriben.dk er finansieret via reklamer og kommercielle samarbejder.

Reklamebeskyttelse