Følgende artikel er udarbejdet og betalt af hjemmesiderne, der linkes til.

Kunne du tænke dig at leve sundere og samtidig spare penge? Så spar bilen væk med en smart og billig elcykel i høj kvalitet. Med en elcykel skåner du både miljøet og styrker din sundhed. Det er en nem og hurtig måde at komme frem, og så kan du altid justere, præcis hvor meget du har lyst til at bevæge dig fra cykeltur til cykeltur.

Mulighederne er mange med en elcykel. Er du fx ude efter en elcykel, der er på tilbud, så findes der et hav af lækre modeller online. Med en elcykel kan en stejl bakke pludselig få en helt ny betydning. Du kan læne dig tilbage og nyde udsigten, i stedet for at svede arbejds- eller festtøjet fuldstændig til inden du overhovedet er nået frem. Til gengæld kan en elcykel medføre friske røde kinder, da du, i modsætning til indelukkethed i din bil, får frisk luft, mens du drøner afsted.

Vi har samlet et udvalg af forskellige elcykler, til dig der gerne vil leve sundere og grønnere – og ikke har noget imod lige at spare et par skillinger undervejs. Så kan du i stedet bruge pengene på sjove og spændende oplevelser, som du passende kan lade dig transportere til på din nye elcykel.

Elcykler med charme, selvtillid og lækker pris

Er du på jagt efter den helt perfekte elcykel, så finder du en bred vifte af muligheder til alle formål, prislejer og i forskellige unikke design.

Er du til solidt design og høj kvalitet, så kan du med garanti ikke gå galt i byen med en elcykel fra Batavus. Her har vi nemlig at gøre med en vaskeægte klassiker, når det kommer til cykler. I mere end 100 år har Batavus udstyret folk i alle aldre med kvalitetscykler til både hverdag og sport.

Er du til tysk grundighed med fokus på funktionalitet og detalje? Så er Kalkhoff et glimrende valg. Kalkhoffs cykler er gennemtestede og er dermed altid garant for den absolut højeste kvalitet indenfor verdenen af elcykler.

Det kan også være, du er en rigtig storbytype, som gerne vil have en elcykel, der falder ind i mængden af almindelige cykler på cykelstierne. Med Gazelle får du det bedste fra begge verdener. Du får både elcyklens komfort og hurtighed, samtidig med at du kommer ubemærket frem. Gazelle laver desuden elcykler med mange forskellige looks, og du kan derfor både finde det sporty og det klassiske udtryk – og alt det derimellem. Måske er du mest af alt den kvalitetsbevidste cyklist med hang til barndomsnostalgi? I så fald har den danske cykelproducent Winther en perlerække af både flotte og billige elcykler med fokus på kvalitet og så endda med danskproducerede batterier, der er lavet til danske vejrforhold.

Der findes et hav af fantastiske elcykler til alle behov og aldersgrupper. Det behøver ikke være så hårdt at komme fra a til b. Med en billig elcykel kombinerer du omtanke for miljøet, din sundhed og ikke mindst din økonomi. Det er med andre ord en ægte win-win-situation.