Parkering

I løbet af de sidste par år er det blevet mere og mere almindeligt at skifte den manuelle p-skive i bilen ud med en elektronisk p skive.

Det er også ganske forståeligt, eftersom disse er mere brugervenlige, og de er desuden langt sikrere sammenlignet med en manuel parkeringsskive.

Ydermere skal det også nævnes, at du med en elektronisk p-skive mindsker risikoen for at få en parkeringsbøde markant, hvilket uden tvivl er den største grund til, hvorfor rigtig mange danske bilejere foretrækker en elektronisk parkeringsskive i sin bil.

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Park Solar parkeringsskive med solceller

Find produktet her

Specifikationer:

  • Energiforsyning: Integreret solcelleteknologi
  • Tidsregistrering: Fremskriver til nærmeste kvarter

Vi starter vores elektroniske p-skive test ud med en klassiker fra Park Solar. Der er her tale om en elektronisk p-skive, der er drevet af solceller, og disse registrerer helt automatisk dit parkeringstidspunkt.

Det særlige ved denne p-skive fra Park Solar er desuden, at den er hurtig og simpel at montere, hvorfor alle og enhver vil kunne finde ud af det – også selvom at du ikke har nogen erfaring med det på forhånd. Du skal blot placere den i forruden på din bil, indstille tiden rigtigt, hvorefter den er klar til brug med det samme.

Herudover har den en estimeret levetid på hele 20 år, hvilket må siges at være ganske imponerende, og endelig skal det nævnes, at du aldrig behøver at skulle skifte batterier ved køb af denne model, hvilket de fleste mener er en stor fordel og en af grundende til, at denne model har fundet vej til vores elektroniske p skive test.

En håndfuld danske ingeniører og designere er gået sammen om at producere og udvikle denne elektroniske p-skive, der er drevet af den nyeste solcelleteknologi, der findes på markedet netop nu.

Der er således tale om en ganske særlig type solcelledrevet p-skive fra Park Solar, som altid klarer sig godt i forskellige tests – og så fås den endda til en yderst attraktiv pris, som de fleste vil kunne få råd til. Så selvfølgelig er den med på i vores elektroniske p skive test, hvor den åbner ballet.

Pris: 399,95

[product_category per_page=”2″ columns=”1″ orderby=”” order=”” category=”p-skive-med-solceller-park-solar-p-skive”]

Park’n’go Eco parkeringsskive – Black/Silver

Find produktet her

Specifikationer:

  • Energiforsyning: Solcelle-teknologi
  • Tidsregistrering: Frem til nærmeste kvarter
  • Specielt: Medfølgende alarm-app

Den næste parkeringsskive i vores p-skive test har ligeledes indbygget solcelleteknologi. Der er her tale om Park’n’go Eco parkeringsskive i farven Black/Silver, og denne model er en miljøvenlig og innovativ p-skive.

Skiven er udstyret med en yderst avanceret bevægelsesteknologi, der betyder, at den er i stand til at registrere, når bilen vibrerer, og den stiller således parkeringstiden, når du parkerer din bil.

Ikke nok med at denne model fra Park’n’go er udstyret med den nyeste teknologi på markedet, den har samtidig også et elegant design, der gør, at den vil passe perfekt ind i alle biltyper.

P-skiven har ydermere et smart og funktionelt display, som er meget nemt at aflæse, og herudover er det også utroligt simpelt at indstille p-skiven. Der er således tale om en brugervenlig parkeringsskive i et simpelt design, der automatisk omstiller fra sommertid til vintertid og omvendt, så du ikke behøver at tænke på det.

Endelig skal det nævnes, at det er muligt at downloade en Parkngo app, så du fremover nemmere vil kunne finde en parkeringsplads, når du har brug for det. Appen hjælper dig desuden med at finde tilbage til din bil igen, og den giver dig desuden besked, når din parkeringstid er tæt på at udløbe, så du slipper for nogle ubehagelige overraskelser, hvorfor den er selvskrevet til en plads i denne elektroniske p skive test.

Pris: 299,-

[product_category per_page=”2″ columns=”1″ orderby=”” order=”” category=”p-skive-med-indbygget-solcelleteknologi”]

ParkOne hvid 

Find produktet her

Specifikationer:

  • Energiforsyning: Knapcellebatteri, type CR2450 – 3 volt
  • Tidsregistrering: Frem til nærmeste kvarter
  • Specielt: Medfølgende app og nul-bøde garanti

Så rykker vi videre til næste levende billede i denne elektroniske p skive test, og det er bestemt en af de bedste modeller på markedet.

Denne parkeringsskive er nemlig hurtig og nem at montere, og du skal blot sætte den i forruden, sørge for at indstille tiden korrekt, og så er det sådan set bare det. Herudover er der tale om en elektronisk p-skive i et yderst flot og elegant design, som den kendte danske designer John Sebastian har stået for.

ParkOne er udstyret med en lille indbygget boks, der sørger for, at parkeringen starter og slutter på de rigtige tidspunkter, så du aldrig behøver at huske på det selv igen. Alt dette foregår på mindre end blot 20 sekunder, og der er således tale om en teknologi ud over det sædvanlige.

Parkeringsskiven måler 10 cm i diameter, og så er den 1,4 centimer tyk. Den er desuden drevet af batterier, og du har således brug for knapcellebatterier type CR2450 3 volt ved køb af denne elektroniske p-skive.

Til gengæld har den en levetid på hele 2 år, og endelig skal det nævnes, at den vejer blot 87 gram, hvorfor der er tale om en yderst let p-skive.

ParkOne er desuden godkendt af både færdselsstyrelsen samt justitsministeriet, og det er ligeledes her muligt at downloade en app til den, så du kan få glæde af endnu flere funktioner og muligheder.

Pris: 399,-

[product_category per_page=”2″ columns=”1″ orderby=”” order=”” category=”p-ure-parkone-hvid”]

Park Life elektronisk p-skive, carbon sort 

Find produktet her.
Pris: 449,00 kr.

Næste bud i denne elektroniske p-skive test kan være din redningsmand op til flere gange, så læs med.
Er du også træt af ærgerlige parkeringsbøder, og vil du gerne have en elektronisk parkeringsskive, som du kan montere enkelt og hurtigt, vil denne Park Life elektronisk p-skive være det ideelle valg for dig.

Der er her tale om en yderst smart p-skive, der også selv indstiller tidspunktet for din parkering. Ved køb af denne slipper du for at skulle bøvle med en masse ledninger og installationer, og herudover sørger den også helt selv for at holde styr på, hvornår det er sommertid, og hvornår det er vintertid. Og er der en ting, som vores p-skive test skal hjælpe med, er det at fjerne bekymringerne fra dig.

Denne p-skive er helt simpel og klassisk i sin opbygning, hvilket betyder, at den vil kunne passe til alle typer biler. Herudover er p-skiven godkendt af færdselsstyrelsen, og den er desuden godkendt til brug i alle EU lande.

De fleste bilejere hader at skulle rode med parkeringsskiven, når de skal parkere. Lad i stedet Parklife selv om dette, i og med at den helt automatisk indstiller tiden.

Det gør den således helt af sig selv til det følgende kvarter, hvorefter den overgår til parkeringstilstand. Slip for selv at skulle huske at indstille parkeringstidspunktet ved køb af denne p skive fra Parklife, der desuden er en af de skarpeste til prisen i vores elektroniske p skive test, da den kan købes til en fast lav pris.

[product_category per_page=”2″ columns=”1″ orderby=”” order=”” category=”park-life-elektronisk-p-skive”]

Gopark Cosmo elektronisk p-skive

Fint produktet her.
Pris: 399,00 kr.

Parkeringsskiven fra Gopark Cosmo er den næste i vores test af elektroniske p skiver, og den er et rigtig fint valg, hvis du ønsker et diskret og stilrent ur på forruden af bilen.

Denne elektroniske p-skive har flere gode funktioner, der sørger for, at du aldrig får en parkeringsbøde igen, og så er den desuden godkendt af trafikstyrelsen. Gopark Cosmo registrerer din bils bevægelser og stiller sig selv kort tid efter, du har parkeret bilen. Ønsker du at indstille uret manuelt, er det også en mulighed med den elektroniske p-skive fra Gopark Cosmo.

Dette parkeringsur har endnu et par egenskaber, der sikrer dig en bødefri forrude. Den lille p-skive sørger nemlig for at råbe op, før batterierne er flade, og den skal nok selv sørge for at indstille uret efter vinter- og sommertid. Gopark er desuden hurtig og nem at montere, og så pynter det lille parkeringsur i enhver forrude.

Skal den lille p-skive bruges i andre lande, kan den naturligvis også indstilles til dette, så p-tiden rundes op til hver 30. min, hvis du eksempelvis befinder dig i Sverige, hvor andre regler gælder.

[product_category per_page=”2″ columns=”1″ orderby=”” order=”” category=”gopark-cosmo-elektronisk-p-skive”]

LED Park parkeringsur platin

Find produktet her.
Pris: 298,00 kr.

Ønsker du en ny elektronisk parkeringsskive til din bil, der er simpel og enkel, men som samtidig fremstår unik, skal du tage et kig på LED Park, som er næste bud i vores elektroniske p skive test, der er en yderst elegant p-skive – designet af en gruppe danske designudviklere. Modellen er godkendt af færdselstyrelsen, og det er samtidig tilladt at bruge den i udlandet. Med p-skiven fra LED Park er der udnyttet en ny lysteknologi, som viser tiden med hele 48 LED dioder.

Den unikke p-skive fra LED Park er utrolig nem at montere. Ved køb får du nemlig leveret en monteringsramme til din bils forrude. Med dette parkeringsur skal du endvidere ikke bekymre dig om, at batterierne løber tør, for parkeringsskiven fra LED Park sørger nemlig for at advare dig, når dens batterier er ved at være flade.

Det er en model i en højere prisklasse, men her har du også en af de bedre modeller i denne elektroniske p skive test.

[product_category per_page=”2″ columns=”1″ orderby=”” order=”” category=”led-park-parkeringsur-platin”]

Park Mini parkeringsskive – sort

Find produktet her.
Pris: 349,00 kr.

Vi slutter vores elektroniske p-skive test af med verdens mindste elektroniske parkeringsskive i sort. Der er her tale om en elegant parkeringsskive i dansk design, der kun måler 8,2 cm i længden og 4,5 cm i højden.

Den er fremstillet af materialer af højeste kvalitet og er i stand til at registrere, hvornår bilen bevæger sig, og hvornår den holder stille. Den indstiller således helt automatisk parkeringstiden, når du parkerer din bil, og det tager den højst 20 sekunder at indstille uret, efter parkeringen. Herudover er p-skiven simpel at montere, og så holder batteriet i hele 3 år.

Er du på udkig efter et minimalistisk parkeringsur fra testen, er dette et rigtig god bud. Med denne p-skive er det samtidig muligt at downloade en gratis app, der via et kort kan fortælle dig, hvor du har parkeret bilen og lave en rutebeskrivelse til dig.

App’en kan endvidere alarmere dig, når det er på tide at skifte batterier, så du undgår trælse overraskelser. Denne sorte Park Mini P-skive i sort er således det rette valg for dig, der ønsker et parkeringsur med et tydeligt display i et elegant design, der aldrig går af mode.

[product_category per_page=”2″ columns=”1″ orderby=”” order=”” category=”park-mini-parkeringsskive-sort-en-af-de-mindste-p-skiver-paa-markedet”]

Vælg den p-skive der lever op til dine krav

I ovenstående artikel er du blevet præsenteret for fem rigtig gode bud på parkeringsskiver i vores elektroniske p-skive test. Vi har sørget for at udvælge fem modeller, der adskiller sig både i forhold til design og pris, så du har større mulighed for at kunne finde lige netop den model, du er på udkig efter.

Det gør sig dog gældende for samtlige modeller, at de alle lever op til kravene i forhold til sikkerhed og funktionalitet, hvorfor du kan være sikker på at få et godt produkt, uanset hvilken parkeringsskive du vælger fra testen.

Det er således i stedet et spørgsmål om smag og behag, og efter at have læst denne test af p-skiver har du forhåbentligt fået en masse inspiration i forhold til de mange muligheder, man har, når det kommer til parkeringsskivers udseende og funktioner.