Er du typen, der er meget glad for racerløb og følger motorsporten tæt? Elsker du at høre lyden af hvinende dæk og følge med, når nye designbiler kører tæt og farligt løb? Så ser du helt sikkert med, når store turneringer som Le Mans eller mindre løb bliver vist på TV. At se med live er selvfølgelig en af de helt store glæder for en motorsportselsker. Men i dag lever vi en digital verden, og der er faktisk kommet mange nye muligheder for at engagere sig i bil løb. Endda nogle hvor du kan sætte dig selv i førerstedet, så at sige. Vi gennemgår nogle af dem her.

Onlinevæddemål på udfald af forskellige løb

I de senere år er det, der hedder iGaming, blevet meget populært. iGaming handler kort fortalt om at vædde online, hvor man spiller både traditionelle kasinospil samt vædder på resultater inden for sportsverdenen. Husk blot at finde en pålidelig side, hvor dine data behandles fortroligt, og hvor designet er lækkert og brugervenligt. Du kan satse en valgfri sum penge på, hvem der eksempelvis kommer først eller sidst i udvalgte løb. Satser du på en undertippet kører og bil, så kan du vinde endnu flere penge, hvis det viser sig, at du har ret. Omvendt hvis du satser på en favorit, så vil overskuddet ikke være så stort, når du vinder.

Du kan se indsatserne og potentielt udbytte i statistikkerne inden, så du kan foretage den bedste satsning. Det giver en anden form for adrenalin at følge med i et løb, når man selv har penge på højkant. Er man glad for at se motorsport samt gamble i ny og næ, kan det være rigtig sjovt at prøve af – såfremt man har pengene til det. Du kan finde forskellige sider online, hvor du kan spille på udfald af forskellige motorløb. Her kan du også chatte med andre brugere og blive del af et fællesskab.

Vilde bilspil med fart over feltet

Der er ikke noget, der slår et godt spil til den nyeste PlayStation, og bilspil er ingen undtagelse. I dag kan du få masser af gode bilspil spækkede med detaljer i biltyper og lokationer, som der køres med og på. Nogle baner vil tage dig ind igennem gaderne i nogle af verdens største byer, mens andre vil tage dig ud i ørkenen. Du kan køre racerløb alene mod fiktive spillere eller udfordre dine venner. Med virtual reality, som bliver bedre og bedre i disse dage, bliver bilspil hele tiden mere livagtige og vilde. Før du investerer i nye bilspil, kan du læse anmeldelser online, så du er sikker på, at du finder det optimale til dit behov.

Kortspil med bilegenskaber

Tro det eller ej – men der findes faktisk også kortspil med biler og sågar fly. Her dyster man med forskellige biltyper, som har varierende egenskaber. Det kunne være hestekræfter, maks. hastighed, design, pris eller oprindelsesland. Det er i den mere nørdede genre men bestemt værd at tjekke ud. Kortspillet er især optimalt, når man er på farten.