Fordele ved Flex leasing

Dette indhold er sponsoreret

Som barn gik vi nok alle rundt og drømte om bestemte biler. Man kunne levende forestille sig hvordan det en dag ville være, når det var en selv som kom trillende i byens flotteste bil. Men når man så bliver voksen finder man ud af, at det måske ikke er for alle at have råd til en rød Ferrari. Det går op for en at det kan være en dyr affære at finansiere en bil, men der findes muligheder som kan bringe køreglæden ud til mange flere end i dag; Flex leasing er en af dem.

Spar penge på afgiften

En stor fordel ved Flex leasing er, at man gennem denne leasingform oplever store besparelser på registreringsafgiften. Ved Flex leasing betales der kun en forholdsmæssig del af registreringsafgiften. Det betyder, at hvis køretøjet er under 3 måneder gammel betales 2% af den samlede registreringsafgift, er køretøjet 3 og 36 måneder betales 1% af den samlede registreringsafgift og er køretøjet mere end 36 måneder betales 0,5% af den samlede registreringsafgift. Dette kan betyde store besparelse sammenlignet med et køb af en bil, hvor man selvsagt står for hele finansieringen af afgiften.

Skift bil oftere

Da vi som små stod der og savlede over en bil, så var det nok næppe kun én bil vi gjorde det ved. Personligt har vi i hvert fald haft mange drømmebiler gennem livet, og endnu flere biler som vi bare godt gad at have prøvet at køre. Men det er sjældent muligt med en gennemsnitlig indkomst, og så det at købe biler på almindelig vis. Et køb af en bil er forbundet med en stor udgift, og man må derfor ofte budgettere med, at man har bilen gennem en længere årrække, for så derefter at sælge med tab. Denne del undgår man ved flexleasing. Her er det i langt højere grad muligt at skifte bil oftere. Gennem Flex leasing betales blot for den periode man har bilen, og alt efter hvilken aftale man har, vil det derfor være nemmere at skifte bil efter ønske.

Kærlighed ved første køretur?

Bliver du alligevel forelsket i bilen, og ønsker du ikke at skifte bil ved endt leasingperiode? Er dette bilen for dig? Så vil det alligevel være muligt for dig at købe bilen, for det beløb som var aftalt som bilens restværdi. Man kan altså sige, at der for dig som leaser af bilen ikke er det store på spil, da du ved leasingaftalens udløb vil kunne indgå en købsaftale, som hvis du havde købt bilen i første omgang.