Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med den/de samarbejdspartnere der linkes til.

Selvom det både kan kræve meget energi, tålmodighed og tid, så skal man nu og da ud på særligt lange køreture. Der kan eksempelvis være tale om en familietur fra den ene ende af Jylland til den anden eller en rejse, hvor kæledyrene skal med. Ligegyldigt ens grundlag for rejsen, bliver den dog noget bedre, hvis man kan få lidt underholdning med på turen.

Dog skal man stadig være bevidst om, at visse typer underholdning bedst efterlades derhjemme, både for sikkerhedens og komfortens skyld. Her får du derfor nogle gode bud på underholdning, som både er sikre og sjove, så køreturen kan blive lidt kortere for alle i kabinen.

Minimér fylde i bilen med online læsning

Læsning er altid en sikker vinder, når det kommer til køreture. Selvom nogle kan blive køresyge af at læse, mens der køres, kan det for langt de fleste være den perfekte måde at få tiden til at gå hurtigere på. Dog bliver det hurtigt trangt med plads, hvis alle passagerer skal have deres egen bog med. Der skal trods alt også være plads til forsyninger og bagage!

Derfor er det så smart, at man kan læse på e-readers, tablets eller blot på sin mobil. Så minimerer man bagage i selve kabinen, og til gengæld åbner der sig en verden af underholdning for én. Der kan både læses bøger, tegneserier og magasiner online. Et sådant online magasin kunne for eksempel være NeMM magasinet, hvor man kan holde sig selv underholdt i mange timer med artikler om elektronik og gadgets, hus og have, mode, sport og velvære.

Visse spil dur til køreture – andre gør ikke

Når man er flere afsted på køretur, vil man selvfølgelig også gerne kunne interagere og have det sjovt sammen. Her kommer forskellige spil ind i billedet. Der er selvfølgelig alle klassikerne til de lange køreture, der typisk fokuserer på forskellige aspekter af gætteleg. Dog er der også visse typer af brætspil og andre spil, som faktisk kan spilles, mens bilen kører.

Der opfordres selvfølgelig ikke her til et stort spil Ludo midt i bilen. Mange løsdele kan forsvinde under sæder, og i værste tilfælde kan dette være farligt for chaufførens koncentrationsevne. Hvis man gerne vil spille brætspil og lignende, fysiske spil, bør man gå efter såkaldte rejse-udgaver. Disse udgaver er som regel lidt mindre, og hvis der er løsdele, er de magnetiske. På denne måde er alle brikker og lignende samlet på ét sted, og de kan ikke lige så let blive væk i hverken bilen eller tasken.

Film og serier kan man aldrig gå galt i byen med

Slutteligt skal man selvfølgelig heller ikke se bort fra en af de nemmere måder at få underholdning på. Hvis man har en tablet eller computer med i bilen (og hvem har ikke det nu om dage?), bliver det let som en leg at se en film eller sætte en serie på til børnene. For en sikkerheds skyld, kan man altid udstyre passagererne med hovedtelefoner eller headset, så de ikke ender med at forstyrre chaufføren.

Nogle holder endda af at tilpasse deres film og serier til rejsens længde. På denne måde kan man eksempelvis holde et filmmarathon i bilen, hvilket da nok skal gøre turen lidt sjovere.