Dette indhold er sponsoreret

2020 har for mange været et vanskeligt år. Specielt virksomheder har mærket konsekvenserne af restriktioner, afstand og andre indgreb i danskernes frihed. I alle dele af samfundet er vi blevet mødt af en ny hverdag, og det har vi skulle vende os til i år. Særligt hårdt har det dog været for ansatte, der måske både har været hjemsendt og tvunget til at arbejde hjemmefra i denne periode. Derudover er en lang række sociale arrangementer som firmafester og julefrokoster blevet aflyst, hvilket heller ikke har gjort noget godt for stemningen på (hjemme)kontoret. Derfor kan det være en god idé, at give dine ansatte en ekstra stor gave som tak for deres tid og kræfter i det forgangne år. Det er nemlige stortset alle jobs, der er hårdt ramt af den nuværende situation, så en opgraderet julegave vil være en måde at vise, at du sætter stor pris på dine medarbejdere i denne svære tid. Du kan finde et kæmpe udvalg af julegaver på www.y-design.dk – og her finder du helt sikkert noget du og dine ansatte vil blive glade for at få i julegave af virksomheden.

Vælg-selv løsningen

En populær løsning de senere år, har været at give de ansatte frit valg indenfor en beløbsgrænse. På den måde finder de med 100 % sikkerhed en gave de bliver glad for, hvis du selv har bedt dem om at hjælpe. Derfor er vælg selv løsningen en super god idé, da det giver mulighed for at gøre alle glade. Det er nemlig vanskeligt at gøre alle tilfredse, hvis man skal give én bestemt gave til alle på kontoret. Derfor så bør du overveje at give dine medarbejder frit valg på de fleste hylder, når der skal vælges julegaver til firmaet. Det vil også være en måde at sige “tak for den ekstra indsats i år” i et kalenderår, der ved Gud har sat de fleste danske virksomheder på en alvorlig prøve og testet vores måde at arbejde på.  

Udstyr til bilen er altid en god idé

Det er særdeles relevant, hvis du har kørende sælgere under dig eller mange ansatte med firmabil, at give en opgradering til bilen. Det kunne f.eks. gratis serviceeftersyn for det næste år, eller en gadget til bilen, der vil gøre køreoplevelsen meget bedre. Udstyr til bilen som firmajulegave er derfor en ganske glimrende idé.

Bæredygtighed trender i år

En anden trend, der har været stigende i popularitet de seneste par år, er bæredygtige gaver. Bæredygtighed kommer i mange forskellige former, og kan f.eks. være et abonnement til bæredygtig kaffe, bæredygtigt interiør eller simpelthen ved at give opretning af skov i julegave. Bæredygtighed er helt sikkert en trend, der er kommet for at blive og hvis ikke det bliver i år, så kommer du helt sikkert til at støde på bæredygtige julegaver i fremtiden. Hvis du derfor gerne vil være med helt fremme, når du giver firmajulegaver til dine ansatte, så er bæredygtighed et tema du bør undersøge nærmere.