Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Sommeren er for alvor over os, og danskere søger derfor atter ud i det blå og solskinsfyldte sommervejr. Mange søger henimod de solkyssede strande og afkølende vande, for at holde ferie og for at slappe fuldstændig af. Samtidig er det også tiden for de famøse ’roadtrips’, hvor bilen bliver pakket og snuden vendes ud i det skønne, danske land. Her er det vigtigt at bilen er hundrede procent i orden, og at man tilmed har husket at medbringe diverse betydelige gadgets såsom en GPS, når man bevæger sig ud på de længere ture.

Tjek, opdater og rengør inden turen

Både bilen og smartphonen skal selvfølgelig stå snorlige indefra og ud, når man beslutter sig for at bevæge sig ud på de danske landeveje. Inden man triller afsted på tur, er det derfor også særdeles vigtigt at få ordnet et par ting ved sin bil og smartphone. Det er nemlig meget vigtigt at man husker at få tjekket olie, kølervæske og dæk på sin bil, samt at få opdateret sin smartphone, så man er helt klar til turen ud i det blå.

Derudover er det også altid en smule mere lækkert at tage på en længere tur i sin bil, hvis man har rengjort den både indeni og udenpå, inden afgang. Derfor kan man med fordel finde spand og svamp samt støvsuger eller tage et smut i en vaskehal, så man kan få rengjort bilen helt i bund. Dette vil du takke dig selv for, når du først er taget afsted – der er nemlig ikke noget skønnere, end en helt nyvasket bil.

Mobilen kan bruges som GPS i bilen

Mange benytter deres smartphone til at finde vej, når de kører i bil, da det er et yderst let og ligetil alternativ til andre GPS-muligheder. Mobilen ligger alligevel altid let tilgængeligt i lommen, og derfor er det oftest dén der bliver benyttet, hvis man har brug for en smule assistance, når man befærder sig på landevejene. Derfor er det også ekstra vigtigt at mobiltelefonen ser lækker ud, da den bliver del af bilens øvrige gadgets, når den sættes op i holderen på instrumentbrættet og bruges som GPS.

Bilen er nemlig ikke det eneste som skal stå knivskarpt i sommervarmen, men mobilen i lommen eller på instrumentbrættet, skal selvfølgelig heller ikke snydes for lidt forkælelse og sommerfornyelse. Derfor kan man investere i et par nye og flotte mobilcovers, så smartphonen også kan skinne om kap med solen i disse dejlige sommermåneder. Et nyt mobilcover behøver dog ikke at koste det hvide ud af øjnene, men kan findes til meget overkommelige priser. Hos Bidou kan man finde et flot sortiment af forskellige iPhone covers. Med disse flotte designs til meget billige priser, betyder det derfor også, at man med fordel kan købe et par forskellige covers, så man har mulighed for at bytte rundt, alt efter humør og årstid.

Når bilen er tjekket, vasket og poleret og mobilen er blevet opdateret og fornyet med nye, lækre covers, står altting fuldstændig skarpt, og du er derfor helt klar til at tage på en dejlig tur ud i det danske sommerland.