Inden for de seneste år er det blevet særdeles populært at lease biler frem for at købe selv. Her får du tre gode grunde til, at du bør overveje at lease din næste bil.

Du binder mindre kapital i din bil

Køber du en bil, binder du en stor mængde penge i den. Det slipper du for, når du vælger at lease i stedet. Her betaler du et engangsbeløb ved leasingperiodens start, hvorefter du betaler et fast beløb hver måned for at have bilen til rådighed. Du binder altså kort og godt mindre kapital i bilen.

Du får råd til federe biler og mere udstyr

Ved bilkøb skal du betale 150 % i registreringsafgift. Det betyder, at det kan blive enormt dyrt at købe en bil med meget udstyr, eller som generelt ligger i den højere prisklasse. Når du leaser en bil, betaler du en mindre procentdel af registreringsafgiften hver måned, og det betyder, at du får mulighed for at køre i en dyrere bil med mere udstyr, end hvis du køber.

Det er nemmere at skifte bilen ud efter behov

Med en leasingaftale kan du nemt skifte bilen ud, hvis du får behov for dét. I og med du ikke har bundet alle dine sparepenge i din bil, kan du skifte den ud så snart, din leasingaftale udløber. Denne bliver altid skræddersyet til dig og kan strække sig over alt lige fra nogle måneder til et par år. Du har altså mulighed for jævnligt at revurdere dine bilbehov, så du altid kører i det mest optimale.

Er du interesseret i at blive klogere på leasing af biler, kan du læse mere på raunbiler.dk. Her arbejdes der særligt med leasing af biler, der har tre år eller mere på bagen, og som derfor kan leases til en fordelagtig pris.