Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren står for døren, og mens solen står højere og højere på himlen, betyder det samtidig, at mulighederne for at komme ud i sommerlandet på fire hjul bliver flere og flere.

Uanset om forårsrengøringen af bilen og klargøringen til sommerturene er et overstået kapitel eller ej, kan det alligevel betale sig at spekulere i, hvordan sommerens køreture bliver så behagelige som muligt. Heriblandt hvilke løsninger der gør livet lettere indenfor, når det kommer til bilindretning.

Her følger en kort guide til, hvordan du bedst indretter din bil til højsæsonen, sommerturene og ferien på fire hjul.

Indret til hele familien

Mange danskere ynder at tage bilen, når ferien står for døren – hvad end det drejer sig om lange ture ned gennem Europa ad den tyske autobahn, eller det er mod danske campingpladser.

Og har du småbørn i familien, ved du, at det kan være en udfordring for de yngste at holde til de lange køreture. Her handler det om at fjerne fokus fra de lange lande- eller motorvejsstrækninger forude og i stedet aktivere børnene undervejs på køreturen. Her er de digitale løsninger et godt bud, og eksempelvis en tablet er et godt stykke underholdning, der kan vare i flere timer og er let at have med i bilen.

Derfor kan tabletholderen være et oplagt bud på en del af bilindretningen i småbørnsfamilien. Tabletholderen gør det nemlig let at montere tablet’en på bagsiden af bilens forreste sæder, den fås i flere størrelser og kan erhverves hos flere autoforhandlere samt online.

Opladning undervejs

 Er du som så mange andre én af dem, der ejer digitale enheder i hobetal, er den vanlige udfordring, at batterierne kun rækker et vis stykke tid.

Derfor kan det være en god idé at investere i mobil- eller tablet-opladere til bilen, som kan gå i instrumentbrættets strømforsyning og dermed være en essentiel del af bilindretningen.

På den måde sikrer du, at de medbragte digitale enheder holder strøm hele køreturen. Og det kan være guld værd, hvis der er småbørn på bagsædet, der skal holdes beskæftiget under mange timers køretur.

Bilopladerne fås i forskellige modeller, størrelser og strømkapacitet – eksempelvis med udgang til flere enheder. De kan erhverves online, hos autoforhandleren eller hos den lokale elektronikforhandler.

Reoler og modelsystemer til varevognen

Også for indehavere af varevogne kan den optimale bilindretning være en prioritering, der giver mening på flere fronter. Med de rigtige elementer og en velstruktureret indretning af bilen er det muligt at optimere pladsudnyttelsen af bilen til fulde. Og det betaler sig, hvad end varevognen anvendes til privat brug eller i arbejdsøjemed.

Herunder kan et speciallavet modulsystem til varevognens bagrum være en fantastisk løsning. Modulsystemet kan både være målrettet pladsudnyttelse ved bilreoler, der matcher din bils mål, eller eksempelvis elektroniske løsninger – med strømudtræk på strategisk placerede steder i bagrummet. Noget, der for håndværkeren, den faguddannede eller gør-det-selv-typen kan være guld værd, når du er på farten.

Ligeledes er et bud på et element til bilindretningen bilreolen med indbygget skuffeinddeling, der er en optimal måde at komme unødvendige rode- og værktøjskasser og andet overflødig oppakning til livs.

Bilreolen er designet til at kunne fastmonteres op ad bagrummets indervægge og sidder således forsvarligt fast under kørsel.

På samme måde findes der hylder og hulpladegavle, der fungerer på samme måde og tillader at fragte værktøj, isenkram og andre småting på en organiseret og ikke mindst struktureret måde  – så du altid har tjek på tingene. Klik her for at se nærmere på mulighederne.