Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du og drømmer om at købe en ny bil? Hvis tiden endelig er inde til at få skiftet den gamle bil ud for at byde en ny, lækker vogn velkommen ind i garagen, skal du være opmærksom på en række ting. Du vil sandsynligvis gerne have solgt bilen til den højeste pris, og derfor skal du sørge for, at bilen ser præsentabel ud, så nye potentielle ejere vil få vakt deres interesse. Brugtmarkedet er ganske svært at få gennemskue, idet du finder et utal af forskellige biler. Dog kan du ved at følge nogle simple tips sagtens kunne få en god pris for bilen, så drømmen om den splinternye bil kan gå i opfyldelse.

Rengøring

Det nytter ikke noget at sætte en beskidt bil til salg. Uanset hvad du sælger, bliver du nødt til at gøre det brugte rent, så andre ikke vil fokusere på, at produktet ikke er 100 % nyt. Hvis du ikke selv vil bruge en fuld dag på rengøringsprojektet, kan du køre bilen hen til et professionelt klargøringsfirma. Hermed ved du, at bilen med sikkerhed vil se helt ren ud ved afhentningen. Nogle biler stiger faktisk med hele 10 % i prisen med en klargøring, så det kan sagtens betale sig at køre bilen ud til den professionelle rengøring. Husk ligeledes at tjekke bilen fuldstændig igennem for glemte ting og sager, inden rengøringen foretages, og til sidst inden bilen bliver givet videre til den nye ejermand. Der er ikke noget værre end at miste solbrillerne, fordi du havde glemt at tjekke bilen en ekstra gang.

Tag masser af billeder

Når bilen er rengjort til perfektion, er det på tide at få taget nogle flotte billeder af bilen. Og i denne forbindelse er det vigtigt, at du tager så mange billeder som muligt, så du giver et fornuftigt og uddybende indtryk af bilen. Hermed dur det ikke, at du kun tager billeder af bilen udefra. Du skal helt ind og vise instrumentbrættet og alle sæderne, så den nye ejer kan se, hvad hele bilen byder på. Husk endvidere at tage billederne på en neutral baggrund, så forstyrrende baggrundselementer ikke ødelægger fokusset. Det er kun bilen, der skal kigges på, så du behøver ikke at have et flot landskab i baggrunden. En god idé er ligeledes at tage billederne på en tør og lettere overskyet dag, så du sikrer det bedste resultat.

Lav en ærlig beskrivelse

Det sidste, du skal sørge for, inden bilen sættes på salgssiderne, er selve teksten omkring bilen. Når du skriver denne tekst, er det yderst vigtigt, at du er ærlig, og at du ikke lover mere, end du kan holde. Hvis du skriver, at bilen har ekstra udstyr, som den i virkeligheden ikke har, vil det blot gå ud over dig selv og et mistet bilsalg. Du kan desuden med fordel fortælle en personlig beretning eller to, så den gamle bil kan få skabt en god portion interesse.

Få hjælp af andre og lån til den nye bil

Hvis du ikke orker at gøre som skrevet ovenfor, har du desuden altid muligheden for at få hjælp af professionelle folk til bilsalget. Firmaet www.bilplus.dk handler eksempelvis med biler, som købes til eksport, hvilket betyder, at du kan sikre en endnu bedre handel, end hvis du selv skulle i gang med bilsalget.

Har du desuden ikke fået nok udbytte af salget af den gamle bil, kan du sagtens låne penge til den splinternye bil.