Bil underholdning i verdensklasse: Gode tips til bilentusiasten

Har du en forkærlighed for fantastiske biler? Du kender garanteret mekanikken, tendenserne og har et favoritbilmærke. Er du samtidig en ørn til at oddse? Du oddser måske allerede på dit favoritfodboldhold, volleyballhold eller håndboldhold.

Faktisk findes der mange betting-muligheder, som har med biler at gøre. Så hvorfor ikke kombinere dine to stærke interesser? Det kan også være, at du elsker biler, men ikke er hoppet på betting-bølgen endnu. I så fald bedre sent end aldrig, ikke? Vi kan garanteret vække din interesse for at komme i gang med at oddse. I dette indlæg har vi nemlig samlet vores tre favoritbegivenheder, som du kan bette på, hvor din passion for firhjulede fartmaskiner og gambling går op i en højere enhed.

1.  Årets bil

Hvert eneste år kåres Årets bil, og flere forskellige bilmodeller kæmper om den fornemme hæder. Det kan være, at du allerede følger med i den årlige kåring og har en holdning til, om det skal være hybriden eller den elektriske bil, der skal gå med prisen. Du synes måske, at Opel eller Citroën fortjener hæderen i år, men vidste du, at du faktisk kan oddse på udfaldet?

Du skal bare finde den rette bookmaker, som udbyder konkurrencen i Årets bil. På oddsapps.dk kan du endda finde én, som har en mobil platform, så du kan tilgå dine bets direkte på din smartphone. Det gælder naturligvis også for vores to næste tips.

Nu stiger spændingen.

2.  Formel 1

Formel 1 er et af de helt klassiske motorsportsmesterskaber og kendes af mange som den fornemmeste klasse i motorsport. Det er da også løbet af stablen i mere end 70 år. Det bliver faktisk ikke mere spændingsfyldt inden for bilsporten end at følge Formel 1-bilerne, når de racer om kap efter guldet. Så langt kan vi vist godt blive enige, ikke?

Nu har du mulighed for at satse dine guldpenge og lægge dem i den pulje, som, du mener, har størst chance for at løbe med sejren. Du kan vælge at spille på den enkelte fører af bilen i ’F1 – Kørernes mesterskab’ og på de enkelte bilmærker, fx Mercedes, Aston Martin, Ferrari eller Haas i ’F1 – Holdmesterskab’.

3.  Supercars Championship

Er du til de helt hurtige, fede racere på vejene, så vil du helt sikkert elske at oddse på, hvilken superbil, der vinder Supercars Championship, som afholdes hvert år i Australien. Det er det motorsportsløb, der trækker flest tilskuere til, så her er der grobund for en rigtig gyser.

Europæisk Speedway World Championship

Der sniger sig lige et fjerde tip ind, fordi det er så spændende – selv om det kører på blot to hjul, er det værd at tage et kig på. Du kan nemlig også bette på Speedway World Championship. Her kan du spille på, hvilken kører, du mener, vil vinde det europæiske Speedway-løb. Spænding når toppunktet, når du live kan følge din betting-chancer.

Nu ved du lidt om, hvilke forskellige motorsportsgrene du kan finde på forskellige onlinebetting-sites. Udover motorsport findes der selvfølgelig også en lang række andre spændende og sjove væddemål, som du kan kaste dine penge efter. Fx politik, skihop, ishockey, Vild med Dans, Melodi Grand Prix og mange flere. Der er plads til mange timers sjov.