Fordele ved Flex leasing

Dette indhold er sponsoreret

En kør-selv bilferie rundt i Sydeuropa har altid været populært. Som rejsende oplever man meget mere kultur, end hvis man vælger at rejse med fly. Når man vælger at flyve kommer man selvfølgelig hurtigere frem, men man vælger også en del oplevelser fra: det er en helt speciel følelse at køre fra ét land til et andet – og man møder sikkert også mange andre biler på motorvejen, som skal præcis det samme som en selv. Selvom det selvfølgelig er mindre sjovt at holde i kø i Tyskland, så skaber man mange minder, som man nødvendigvis ikke ville, hvis man tyede til andre transportmuligheder. Hvis du er til kør-selv ferie og gerne vil have gode tips til, hvordan du får den bedste bilferie, så skal du læse med her.

 

Egen bil eller lejebil?

Det kan være, at man har sin egen bil, og at man er vant til at køre gennem Sydeuropa i den. Men selvom man har egen bil, kan man stadigvæk overveje, om man skal leje en bil til bilferien. Der er nemlig penge at spare, ved at skifte sin egen bil ud med en lejebil i for eksempel Flensborg. Danskerne har i mange år gjort brug af billeje i Flensborg, fordi prisen er billigere end i Danmark. Det kan også være, at man er en flok venner, der skal på en ferie sammen. Her er det også værd at kigge på en lejebil, da man således kan deles om udgifterne for lejebilen – i stedet for hver især at betale for eksempelvis togbillet eller flybillet.

 

Mange kilometer er lig med mange timer

Når man vælger at køre på ferie, har man også sagt ja til mange timer i bilen – rigtig mange timer. Fordi selvom en køretur til Belgien på GPS’en kun siger 9 timer, kan man sagtens regne med et par timer ekstra i forhold til kø på motorvejen, spisepauser og et par “skal vi lige strække benene?”-pauser. Derfor er det en god idé at forberede sig selv på de mange timer i den firehjulede transport – specielt hvis man har yngre passagerer med i bilen, skal man sørge for, at have noget underholdning på plads. Der findes mange former for lydbøger, film og spil som kan sørge for mange timers underholdning.

Strøm til de elektroniske enheder

En anden, og meget vigtig, ting at have styr på, er strøm til mobiler og tablets. Hvis man eksempelvis bruger GPS på sin mobiltelefon, er det vigtigt at den har strøm. Man kan enten anskaffe sig nogle kraftige powerbanks eller anvende USB-stik til bilens cigarettænder.