Bilhøjtaler

Er du på udkig efter et nyt, lækkert anlæg til bilen, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. Der er nemlig en masse forskellige muligheder at vælge imellem. Derudover kan et anlæg til bilen også bestå af meget mere end blot bilhøjtalere. For at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, har vi lavet en test af bilhøjtalere og anlæg til bilen. Vi tester forskellige produkter for at give dig et overblik over, hvilke muligheder der er værd at overveje.

Skru op for lyden med bilhøjtalere fra Monacor

Find den her til 323,-

Der er mange, der synes, at standardlyden i en bil ikke altid helt performer efter hensigten. Det kan vi kun nikke genkende til. Det er altid lidt sjovere at kunne skrue op for volumen på bilstereoen, hvor der efterfølgende faktisk kommer en lækker lyd ud, som ikke skratter eller falder ud. Det gør turen lidt sjovere, når du kan sætte din yndlingsmusik på og skrue på lyden, som det passer dig.

Når du er på udkig efter nogle nye bilhøjtalere som alternativ til dem, der som standard er i en bil, er der flere gode muligheder at vælge imellem. Et godt sted at starte er med højtalere til bilen fra Monarco. Vi har testet et par højtalere til bil, som du kan få til en fair pris. Du får dog stadig en rigtig god lyd, som vil give en betydelig forbedring i forhold til standardhøjtalere til biler, når du vælger disse bilhøjtalere fra Monarco som en tilføjelse til dit anlæg i bilen.

Med disse højtalere til bil fra Monarco, får du en rigtig fin løsning, hvor du får en god kvalitet til prisen. Lyden er rigtig fin, når man sammenligner med standardhøjtalere bilen. For de fleste vil det netop være lydoplevelsen, der er det vigtigste, når standardhøjtalerne skal udskiftes.

Ved denne model er det dog også værd at nævne, at bilhøjtalerne er forholdsvis lette at montere. Disse bilhøjtalere kommer med flere forskellige chassiser. De kan derfor monteres i langt de fleste biler. Det kan være en fordel, hvis du ofte skifter bilen ud. Det gør det nemlig nemmere for dig at tage bilhøjtalerne med over i den nye bil.

Med disse bilhøjtalere får du en rigtig fin løsning, der passer til langt de fleste budgetter. Du får dog stadig en forholdsvis god kvalitet.

Udvid bilanlægget med en god super bass fra Carpower

Find den her til 1.078,-

Nogle gange har lyden brug for lidt mere dybde. En god super bass kan derfor være en rigtig god tilføjelse til anlægget i bilen. Det kan nemlig gøre en verden til forskel for lyden. Vi har testet super bassen fra Carpower, som overordnet har en masse gode egenskaber at byde på.

Med denne super bass får du en løsning, der tager lyden til et helt andet niveau. Denne super bass giver en masse dybde til lyden, som kan give dig en endnu bedre lydoplevelse, når du kører i din bil. Der er mange super basser, hvor der er behov for en god og kraftfuld forstærker, for at superbassen kan performe optimalt. Det kan blive en dyr fornøjelse.

Det behøver det dog ikke at være, når du vælger denne super bass. Du får nemlig en pakkeløsning, hvor der hører en forstærker med. Derudover er super bassen lavet sådan, at der ikke nødvendigvis er behov for en meget kraftig forstærker. Til denne super bass medfølger der en bass på 350 watt. De har her valgt at lave et sæt, der komplimenterer hinanden rigtig godt.

Forstærkeren spiller godt sammen med super bassen, som til sammen giver en rigtig god dybde til lyden. Derudover er forstærkeren også med til at sørge for, at der er en konstant bass, når du spiller musik i bilen. Super bassen fra Carpower er derfor en rigtig god løsning, som vi klart kan anbefale. Du får nemlig en forbedret lyd med mere dybde til en fornuftig pris.

Subwoofer til at skabe mere dybde

Find den her til 386,- 

Nu da vi er i gang med dybden i musikken fra din bilstereo, er der andre ting, du kan benytte dig af for at forbedre dybden og dermed lyden. Det kan være en rigtig god idé at tilføje en subwoofer til dit anlæg i bilen. I vores test af bilhøjtalere og bilanlæg har vi derfor også valgt at inkludere en subwoofer. Vi har testet en subwoofer fra Carpower, som vi var ret imponeret over.

Spiller ud ofte musik med mange dybe toner, er en subwoofer uundværlig for dig. En subwoofer er nemlig den perfekte tilføjelse til din bilstereo, da den afspiller alle de dybe toner. Dette er også tilfældet, når du vælger denne subwoofer. Vi testede den med flere forskellige musiknumre, og den klarede hver en test, vi satte den på. Vi var virkelig imponeret over, hvor god en dybde den tilføjede til musikken.

Du får her en løsning, hvor du får rigtig meget for pengene. Der er gjort meget ud af kvaliteten, men du skal ikke betale en bondegård for subwooferen. Denne subwoofer er derfor ideel til dig, der vil forbedre dybden i lyden, uden det skal koste en formue.

Noget, vi også lagde mærke til ved denne subwoofer, var designet. Det er selvfølgelig lyden, der er det vigtigste. Men når designet følger trop med den gode lydkvalitet, synes vi også, at det er værd at nævne designet. Subwooferen fremstår meget stilren, men på den smarte måde. Den bærer lidt præg af et eksklusivt design. Fordelen er dog, at det ikke nødvendigvis er noget, du kommer til at betale ekstra for. Dette viser blot, at du får rigtig meget med i pakken, når du køber denne subwoofer fra Carpower.

Lille, men effektiv subwoofer fra Pioneer

Find den her til 1779,-

Vi mener, at subwooferen kan være virkelig vigtig for din lydoplevelse, når du bruger dit anlæg i bilen. Nogle gange kan du få højtalere til bilen, hvor der er integreret subwoofere i. Det er dog ikke altid tilfældet. Vi har derfor valgt at inkludere flere forskellige subwoofere i vores test af bilhøjtalere og bilanlæg, så der er noget til forskellige behov. Vi faldt over en subwoofer fra Pioneer, som har nogle meget attraktive egenskaber.

Først og fremmest er det værd at nævne, at denne subwoofer ikke fylder forfærdeligt meget. Det betyder, at det ikke er noget, der kommer til at æde alt pladsen i din bil. Derudover kan den også være en rigtig god tilføjelse, hvis du har en lille bil, hvor pladsen er trang. Pladsmæssigt er den oplagt at have under et sæde, da den ikke er synderligt høj.

På trods af sin beskedne størrelse er der dog tale om en subwoofer, der er yderst effektiv. Vi var meget imponeret over, hvor dyb og dynamisk en dybde den gav til lydoplevelsen. Vi kan kort sagt sige, at dette er en subwoofer, der kan betale sig at anskaffe, hvis du ikke vil gå på kompromis med lyden, selvom du vælger en mindre model.

Det er også værd at nævne, at denne subwoofer er yderst nem at installere. Du kan nemt tilslutte den både til et originalt stereoanlæg eller et eftermonteret stereoanlæg. Det smarte ved denne subwoofer er, at der følger en fjernbetjening med, hvor du kan foretager flere indstillinger fra i forhold til lyden. Du kan derfor indstille den til at give lige præcis den dybde i musikken, som du ønsker. Dette er helt klart en subwoofer, der er værd at overveje som en del af dit anlæg i bilen.

Tilføj en formidabel forstærker til bilanlægget

Find den til 1.295,-

For at kunne styre lyden optimalt kan det være en fordel med en god forstærker til din bilstereo. Igen er der mange forskellige forstærkere at vælge imellem på markedet. Vi faldt dog over en formidabel forstærker fra FX-AUDIO, som vi simpelthen var nødsaget til at inkludere i vores test af bilhøjtalere og bilanlæg. Så imponerede er vi over den.

Med denne forstærker får du en virkelig god løsning, hvor du virkelig får mulighed for at spille den mest optimale lyd igennem dine højtalere i bilen. Udover at du kan tilslutte dine bilhøjtalere til forstærkeren, kan du selvfølgelig også tilslutte din subwoofer til forstærkeren.

Værd at nævne er, at der er gjort ekstra meget ud af ud af tilslutningen til subwoofer. Der er nemlig sørget for, at det er de rigtige dybe lyde, der bliver forstærket igennem subwooferen. Med denne forstærker får du derfor mere ud af din subwoofer, og du får dermed en bedre lyd.

Vi var virkelig imponeret over, hvor god en ydeevne den har kontra, hvor lidt energi den bruger. Den har nemlig en effektivitet på over 90%, men det betyder dog ikke, at den bliver voldsomt varm. Der er derfor en yderst effektiv løsning, der kan være en perfekt tilføjelse til din bilstereo, når lyden skal være i top.

En anden smart detalje ved denne forstærker er, at du har forskellige muligheder, når det kommer til, hvordan den skal modtage musikken. Forstærkeren har en bluetooth modtager, der gør, at du nemt kan tilslutte din smartphone til forstærkeren. Derudover er der også to AUX-indgange, hvis du foretrækker at bruge det i stedet for.

Vi synes, det var en rigtig god detalje, at du nemt kan vælge, hvilken en indgang du vil benytte i forhold til bluetooth og de to AUX-indgange. Du skal blot trykke på power-knappen, indtil den lander på den indgang på displayet, du ønsker at benytte.

Forstærkeren er forholdsvis nem at montere. Derudover er det nemt at finde rundt i, hvor du skal tilslutte dine bilhøjtalere og subwoofer i indgangene bag på forstærkeren. Den nemme montering gør også, at det er en forstærker du sagtens kan bruge andre steder end som en fast del af din bilstereo. Du kan nemlig sagtens benytte den til andre lydløsninger. Det, synes vi, er virkelig smart.

Vi var ordnet set virkelig imponeret over denne forstærker, da den er nem at anvende, og så er den med til at forbedre lyden i bilen betydeligt. Det er derfor en forstærker, der helt klart er værd at tage med i overvejelserne, når du ønsker at forbedre lyden i dit bilanlæg.

 

Lækker lyd med højtalere til bil fra Pioneer

Køb den til 983,-

Hvis vi prøver at bevæge os tilbage til bilhøjtalere igen, har vi valgt at inkludere flere forskellige bilhøjtalere i vores test. Vi ved selv, hvor forskellige behov vi hver især har. Vi har derfor forsøgt at inkludere forskellige højtalere til bil, som vi kan stå inde for, men som rammer forskellige prisklasser og præferencer.

I vores test af bilhøjtalere og bilanlæg har vi valgt at inkludere højtalere til bil fra Pioneer. Bilhøjtalerne ser måske ikke ud af meget, men vi blev selv overrasket over, hvor god en lyd, de kunne give i bilen. Udover lyden er der andre smarte egenskaber, der er værd at fremhæve ved disse bilhøjtalere. Det kan fx nævnes, at disse bilhøjtalere er vandafvisende. Dette skyldes blandt andet, at disse bilhøjtalere også kan bruges i en båd.

Nu tænker du måske, at det som sådan ikke er særlig relevant for dig, når du skal bruge højtalerne som en del af dit anlæg i bilen. Og dog. Nu har vi selv haft flere forskellige biler. Vi ved derfor, at der er nogle biler, der har lettere ved at blive fugtige end andre. Er der for meget fugt, er det selvfølgelig noget, der med tiden kan gå ind og skade dine højtalere i bilen. Dog ikke, hvis du vælger disse vandafvisende højtalere. Ved du, at din bil nogle gange døjer lidt med fugten, kan disse derfor være den helt rette løsning for dig.

Selvom disse højtalere til bilen måske virker en anelse praktiske, får du stadig en rigtig god lyd, når du får fyret op for volumen. Derudover er der valgt gode kvalitetsmaterialer, der gør, at højtalerne kan holde i mange år. Det er tydeligt, at der er tænkt over de små detaljer pga. de valgte materialer til højtalerne.

Det kan fx nævnes, at de har gjort meget ud af at vælge hvide materialer, som forbliver hvide i fremtiden også. Vi synes selv, at det giver et ærgerligt look, hvis bilhøjtalere bliver falmede eller gule at se på i farven. Det er derfor en detalje, vi synes, var meget smart. Overordnet er der her tale om et par gode højtalere til bil (eller båd), som kan levere en god lyd, men hvor der også er tænkt på de små detaljer, som kan være vigtige for nogen.

God bilhøjtaler til prisen fra JVC

Køb den her til 223,-

Er du på udkig efter et par gode højtalere til bilen, som du samtidig kan få til en god pris, har vi også været på udkig efter sådan nogle, som vi kan inkludere i vores test. Vi faldt over en højtaler til bilen fra JVC, som vi egentlig var rimelig imponeret over, når man tager den fordelagtige pris med betragtningen.

Der er her tale om en løsning, hvor vi synes, du får en rigtig god lyd for prisen. Der sker helt klart en forbedring, når du sammenligner lyden med disse højtalere med helt almindelige standardhøjtalere. Dette er derfor en god løsning, når du vil opgradere højtalerne i din bil, uden det sprænger dit budget.

Fordelen ved denne løsning er, at du får en pakkeløsning. Der er nemlig også en subwoofer med til denne bilhøjtaler. Det betyder, at du forbedrer lyden endnu mere. Vi kunne helt sikkert høre forskel, da subwooferen går ind og giver mere dybde til lyden. Denne bilhøjtaler og subwoofer er derfor et rigtig godt bud til prisen.

Sublim lyd med bilhøjtalere fra Pioneer

Køb den her til 742,-

Er du klar på at tage lyden til et lidt højere niveau, har du også mulighed for det. Vi har fundet et par gode højtalere til bil fra Pioneer, som er en smule dyrere end den foregående model i vores test, men kvaliteten er også derefter. Du får derfor en noget bedre lyd, når du vælger denne bilhøjtaler.

Fordelen ved denne model er, at du får et sæt á to højtalere med i prisen. Det betyder også, at prisen pludselig ikke er så slem igen. Vi var virkelig imponeret over, hvor god en lyd disse bilhøjtalere kan give. Her får du virkelig meget lyd for pengene. Højtalerne er ikke voldsomt store, men der kan virkelig komme meget og samtidig god lyd ud af dem.

Fordelen ved disse bilhøjtalere er, at der er en indbygget subwoofer. Det er med til at give en meget bedre lyd. Subwooferen går ind og giver de dybe lyde noget pondus, som vi bemærkede med det samme. Lyden er virkelig sublim med denne model, selvom den ikke ligger i den alt for høje prisklasse. Du får derfor en rigtig god løsning med disse højtalere.

Styr musikken med en god bilstereo fra Pioneer

Køb den til 995,-

Når du skal styre musikken i den bil, er en god bilstereo uundværlig. Den skal være nem at betjene og må også gerne se lidt smart ud i designet. Det er i hvert fald sådan, vi har det, når vi tester forskellige autostereoer. Da vi har komponeret en test af bilhøjtalere og bilanlæg, skal der selvfølgelig også være en bilstereo i testen. Vi har valgt at inkludere en bilstereo fra Pioneer i vores test.

Det er dog ikke helt tilfældigt, at vi har valgt at inkludere lige præcis denne bilstereo i vores test. Vi synes nemlig, den kan noget helt specielt, som vi ikke vil snyde dig for at få et indblik i. Har du tilkoblet en masse smarte højtalere i din bil, skal der selvfølgelig også en bilstereo til, som du kan styre musikken og lyden med. Det er her bilstereoen fra Pioneer kommer ind i billedet.

Denne bilstereo har et smart design, hvor der er mulighed for forskellige egenskaber. Du kan både høre musik via din telefon, iPad, iPod eller lignende via bluetooth-forbindelsen. Det er forholdsvis nemt at koble på bluetooth-forbindelse, og du kan derfor hurtigt komme i gang med at høre musik på din bilstereo.

Udover en bluetooth-forbindelse er der også mulighed for tilslutning via AUX-stik eller USB-stik. USB-indgangen giver dig dermed også mulighed for at oplade din telefon på farten. Det er en detalje, vi synes, er virkelig smart, da det ikke er i alle biler, man har mulighed for det.

Det smarte ved denne bilstereo er, at du har flere muligheder end at høre musik, når du kobler din telefon til via bluetooth. Det giver dig nemlig mulighed for at foretage håndfrie opkald. Der medfølger nemlig en mikrofon med til bilstereoen. En smart detalje er, at der er mulighed for at have to telefoner tilkoblet bilstereoen på samme tid. Føreren af bilen kan derfor have sin telefon tilkoblet og dermed svare på opkald håndfrit, samtidig med at en passager kan have sin telefon tilkoblet og styre musikken. Det er smart.

Er du ikke så meget til at høre musik via din telefon eller lignende, kan du også gå mere old school til værks med denne autostereo. Der er selvfølgelig mulighed for at høre helt almindelig FM-radio. Du har dog også mulighed for at smække en CD på, hvis det er det, du foretrækker.

Denne bilstereo giver dig mulighed for at lave forskellige lydindstillinger. På den måde kan du indstille lyden efter, hvad du foretrækker. Mulighederne er mange med denne bilstereo. Den kan derfor være den perfekte tilføjelse til dit bilanlæg.

Opsamling på test af bilhøjtalere og bilanlæg

Vi er efterhånden nået til vejs ende i vores test af bilhøjtalere og bilanlæg. Vi har forsøgt at komme vidt omkring, så der er noget til forskellige behov og præferencer. Det betyder, at der i denne test kan være nogle løsninger, der passer bedre til dig end andre.

Når du skal have nye bilhøjtalere eller andre tilføjelser til dit bilanlæg, kan det være en god idé at gøre sig nogle tanker om, hvad det er du har behov for, og hvor du vil bruge på det. Med disse to overvejelser i mente gør du det nemmere for dig selv at finde den løsning, der passer til dig. Det gælder både, når du er på udkig efter bilhøjtalere, bilstereo, subwoofere, forstærkere eller andet tilbehør til anlæg til bilen.

De mange produkter i vores test er blot nogle bud på, hvad der kan være den rette løsning for dig. Det giver dig dog også en indikation af, hvad der kan være en fordel at kigge efter, når du skal have nyt lit til dit bilanlæg. Det vigtigste er, at du får en fornemmelse af, at du forbedrer lyden, når du tilføjer forskellige former for tilbehør til dit bilanlæg. Derudover kan der være andre favorable egenskaber, du kan fokusere på efterfølgende.

God fornøjelse.