Dette indhold er sponsoreret

Bilmarkedet er præget af stor konkurrence, og det er ikke altid nemt at finde ud af, hvad ens brugte bil i virkeligheden kan sælges til. Der er mange forskellige modeller i meget forskellig stand, og derfor er man nødt til at have vurderet sin bil af nogle, der har forstand på det, hvis man gerne vil vide, hvad den kan sælges til. Det er et godt tidspunkt at komme af med sin benzin- eller dieselsluger netop nu, da elbilernes komme er nært forestående – og så kan en gratis vurdering hjælpe med at få en større fortjeneste ved et salg.

Vurdering indenfor 24 timer på nettet

Mange stivner lidt, når de får at vide, at de bør få vurderet deres brugte bil, inden de sælger den – mest af alt, fordi de ikke kan overskue at skulle indhente tilbud fra en masse forskellige forhandlere. Dette skridt kan være irriterende og tidskrævende, og det kan afholde én fra at få vurderet bilen, inden man sælger den. Her springer internettet dog til hjælp, hvis man er villig til at hoppe med på vognen – og med en online vurdering kender man bilens værdi indenfor 24 timer uden at røre en finger.

Der er mange forskellige sider på nettet, hvor man kan benytte sig af en gratis bilvurdering, og her er Solgt.com et rigtigt godt eksempel. Det kræver ikke meget andet end en nummerplade på bilen samt en beskrivelse af dens stand og kilometertal – og så indhentes der tilbud fra en række forhandlere på din bil. Er du tilfreds med prisen, så kan du faktisk bare køre bilen direkte til den forhandler, der vil give den højeste pris; det har aldrig været lettere at få vurderet og solgt sin bil.

Få den fulde pris for din brugte bil

Der er rigtig mange brugte biler i omløb i Danmark, og de er faktisk i overraskende god stand, når man ser på dem over en bred kam. Derfor tyder det på, at forhandlerne godt ved, at guld ikke skal smides på gaden, og de er derfor ofte vilde med at få nye modeller ind, der kan tjene dem en god skilling. Denne udvikling betyder så desværre, at nogle forhandlere tilbyder en alt for lav pris for ens brugte bil for simpelthen at kunne lave mere profit på den i sidste ende – og her er en bilvurdering alfa og omega for ikke at blive snydt.

Hvis du ikke orker at få vurderet din bil, men bare gerne vil af med den, så tjek i det mindste lige de lignende modeller, der er på markedet i øjeblikket – dette kan i sig selv betyde en højere pris for din brugte bil.