Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Fælgene på din bil kan med tiden samle en masse skidt og snavs. Selvom du tager din bil med i en vaskehal, er det ikke altid, at vaskehalen får helt bugt med snavset på fælgene. Det er derfor en fordel at spæde til med en fælgrens, der kan komme skidtet til bunds.

 

Vi har lavet en fælgrenstest, hvor vi kommer med anbefalinger til en masse forskellige fælgrense. Vores fælgrenstest kan derfor hjælpe dig med at finde den bedste fælgrens, der passer til dit behov og økonomi.

 

Car Pride Fælgrens

https://manillo.dk/faelgrens.html

 

Den første fælgrens, vi introducerer dig for i vores fælgrenstest, er Car Pride Fælgrens. Denne fælgrens ligger i den billige ende. Selvom den er forholdsvis billig, synes vi dog, at du får rigtig meget for få kroner med denne fælgrens.

 

Denne fælgrens er forholdsvis nem at bruge. Du starter med at ryste den godt og grundigt. Dernæst sprøjter du fælgrensen på dine beskidte fælge. Denne fælgrens skal ikke sidde på fælgene og virke særlig længe, før du kan vaske den af. Fælgrenses begynder nemlig at virke inden for 30 sekunder.

 

Når fælgrenses har virket i 30 sekunder cirka, kan du skylle den af med vand. Vi brugte en haveslange, hvor det fungerede ganske fint. Har du lidt mere genstridigt snavs på dine fælge, kan du sagtens benytte dig af en våd børste. Alternativt kan du også fint give fælgene en ekstra omgang med fælgrensen, hvis du lige vil have det sidste snavs med.

 

I vores fælgrenstest var vi meget imponerede over, hvor god denne fælgrens er, når man tager prisen med i betragtning. Du får her en rigtig fin løsning, hvor det gerne må være lidt billigt.

 

Simoniz Alloy Fælgrens

https://www.frishop.dk/pi/Simoniz-Alloy-Wheel-Cleaner-fælgrens-500-ml_5923462_99080.aspx

 

I vores fælgrenstest bevæger vi os nu over i en lidt dyrere fælgrens. Vi synes dog, at den stadig ligger i den billige ende. Vil du gerne have en billig løsning, kan du derfor også overveje denne model. Der er her tale om Simoniz Alloy Fælgrens.

 

Denne fælgrens er også forholdsvis nem at bruge. Det kræver ikke voldsomt lang tid eller alt for meget knofedt. Du sprøjter fælgrensen på dine fælge og lader det sidde at virke lidt. Vi lod det sidde i ét minuts tid. Derefter kunne vi se, at der begyndte at ske noget.

 

Efter cirka ét minuts tid kan du begynde at skrubbe på fælgene med en børste. Du skal arbejde lidt med denne fælgrens, før du får alt snavset af fælgene. Denne fælgrens er dog med til at gøre det meget nemmere at få bugt med snavset.

 

Efter blot en smule skrubben med en børste, kan du nemt skylle fælgene af med en haveslange, og du har nu helt rene fælge. I vores fælgrenstest kan vi derfor helt sikkert også anbefale denne fælgrens. Det er ikke den bedste fælgrens, men den kan helt sikkert bruges. Derudover er det en rigtig god løsning til prisen.

 

Alaska Original Fælgrens

https://www.frishop.dk/pi/Alaska-fælgrens-spray-400-ml_2127966_181352.aspx

 

I vores fælgrenstest bevæger vi os videre til en fælgrens, der også ligger i den billige ende. Der er her tale om Alaska Original Fælgrens.

 

Denne fælgrens er yderst effektiv til at fjerne skidt fra dine fælge. Der er tale om et skum, du sprøjter på dine fælge, som effektivt opløser snavset. Det gode ved denne fælgrens er, at den er forholdsvis skånsom imod dine alu- eller stålfælge.

 

Du kan derfor være sikker på, at der ikke sker noget med dine fælge, når du benytter denne fælgrens. Dette skyldes, at der er sørget for, at fælgrensen er syrefri.

 

I vores fælgrenstest prøvede vi denne fælgrens af og var ret imponerede over resultatet. Den er forholdsvis nem at bruge. Du skal bare sprøjte skummet ud på dine fælge og lade den sidde at virke et øjeblik. Vi ventede et par minutter, hvor vi efterfølgende kunne skylle skum og skidt af med en haveslange.

 

Denne fælgrens er derfor helt sikkert pengene værd og mere til. På trods af, at den er forholdsvis billig, får du her en rigtig god fælgrens. I den billige prisende synes vi derfor, at dette er den bedste fælgrens i vores fælgrenstest.

 

Basta Fælgrens

https://www.wupti.com/produkter/fritid-og-sport/biludstyr/bilpleje/faelgrens/basta-faelgrens

 

I vores fælgrenstest er vi nu kommet til de fælgrense, der ligger i mellemprisklassen. Vi starter med at kigge på Basta Fælgrens.

 

Her er der også tale om en fælgrens af skum. Når du benytter et skumprodukt, sidder fælgrensen bedre fast på fælgene, mens det skal sidde at virke. Det er derfor helt klart en fordel at benytte et skummiddel, når det kommer til fælgrens.

 

Udover at være et skumprodukt er det også et syrefrit produkt. Du er derfor sikker på, at du ikke skader dine fælge, når du gør dem rene. Denne fælgrens kan rengøre de fleste former for fælge. Du kan både benytte den på aluminiums-, plastik-, stål-, vinyl- og lakerede fælge.

 

I vores fælgrenstest prøvede vi den på flere forskellige typer af fælge, og den virkede super effektivt på alle fælgene. Fælgrensen er forholdsvis nem at benytte. Du sprayer den på og lader det virke et par minutter. Dernæst kan du nemt skylle fælgrensen af med vand, hvorefter snavs og skidt er væk.

 

Vi var meget imponerede over, hvor nem denne fælgrens er at bruge. Den er derfor helt sikkert værd at overveje, når du vil have en effektiv fælgrens, der kan bruges til langt de fleste typer af fælge.

 

Alaska Eco-Care Fælgrens

https://www.wupti.com/produkter/fritid-og-sport/biludstyr/bilpleje/faelgrens/alaska-eco-care-faelgrens

 

Vi bevæger os nu videre til en anden fælgrens i vores fælgrenstest, der har en masse gode egenskaber. Vi kan nu introducere dig for Alaska Eco-Care Fælgrens.

 

Dette er en fælgrens, der er miljøvenlig. Det vil sige, at den er lavet med naturlige ingredienser. Samtidig er den også pH-neutral. Det gode ved denne fælgrens er, at den også er nedbrydelig i naturen. Vil du gerne have en fælgrens, der er skånsom mod naturen, er denne et rigtig godt valg.

 

I vores fælgrenstest var vi meget imponerede over, hvor effektiv denne ellers skånsomme fælgrens er. Derudover er den virkelig nem at bruge. Du har ikke engang brug for en haveslange til at skylle fælgene af.

 

Når du skal bruge fælgrensen, ryster du flasken grundigt. Dernæst sprøjter du den på fælgene i et jævnt lag. Vi lod det sidde i et par minutter, hvorefter det havde virket fint. Det smarte ved denne fælgrens er, at du blot kan fjerne midlet med en mikrofiberklud.

 

Pudser du efter med en ren mikrofiberklud, får du skinnende rene fælge. Er du til en skånsom, men effektiv fælgrens, der er miljøvenlig, er denne fælgrens helt sikkert den bedste fælgrens, du kan vælge.

 

Simoniz Ultracare Alloy Cleaner Fælgrens

https://www.frishop.dk/pi/Simoniz-Ultracare-Alloy-Cleaner-fælgrens-500-ml_5923456_99080.aspx

 

I vores fælgrenstest bevæger vi os nu videre til en yderst effektiv fælgrens. Vi kommer nu ind på Simoniz Ultracare Alloy Cleaner Fælgrens.

 

Denne fælgrens har en patenteret formel, som er yderst effektiv til at fjerne alverdens former for snavs på dine fælge. Vi var imponerede over, hvor godt denne fælgrens faktisk virker. Det kræver dog, at man bruger lidt knofedt.

 

Når du skal bruge denne fælgrens, sprøjter du den på fælgene og lader den virker et par minutter. Derefter bruger du en børste til at løsne det mest genstridige snavs. Derefter kan hurtigt og nemt skylle fælgene med vand med en haveslange, hvorefter du vil have helt rene fælge.

 

Se hvor nemt du kan bruge denne fælgrens her.

 

Basta Brilliant Fælgrens

https://www.frishop.dk/pi/Basta-Brilliant-fælgrens-500-ml_5923524_196848.aspx

 

I vores fælgrenstest bevæger vi os nu over til en anden model, som også har nogle virkelig smarte egenskaber. Vi introducerer dig nu for Basta Brilliant Fælgrens.

 

Det smarte ved denne fælgrens er, at den har en farveindikator. Det betyder, at fælgrensen skifter farve, når den har virket længe nok. Det synes vi, er virkelig smart. Du undgår nemlig at komme til at fjerne fælgrensen, inden den har nået at virke ordenligt.

 

Når du skal bruge denne fælgrens, sprøjter du midlet på dine fælge. Når det sprøjtes på, vil farven være blå. Når farven skifter til violet, ved du, at fælgrensen har virket længe nok. Derefter kan du rense fælgrensen af med vand.

 

Det tog kun et par minutter, før farven skiftede, da vi prøvede fælgrensen af i vores fælgrenstest. Da vi skyllede af med vand, blev fælgene helt rene. Dette er derfor helt sikkert en effektiv fælgrens, som vi var meget imponerede over.

 

I vores fælgrenstest synes vi, at denne model var den bedste fælgrens i mellemprisklassen.

 

Sonax Xtreme Fælgrens

https://daekbutikken.dk/produkt/88279/sonax-xtreme-faelgrens—750ml

 

I vores fælgrenstest bevæger vi os nu videre til de lidt dyrere fælgrense. Vi starter med at kigge på Sonax Xtreme Fælgrens.

 

Denne fælgrens er særdeles effektiv. Den kan bruges til lakerede letmetalfælge og stålfælge. Her er vi igen ude i en fælgrens, der er syrefri og dermed ikke skader dine fælge. Det smarte ved denne fælgrens er, at den også har en farveindikator, der indikerer, når midlet har virket længe nok.

 

Når du skal bruge denne fælgrens, ryster du den grundigt, hvorefter du sprøjter den på fælgene i et jævnt lag. Derefter lader du det sidde, indtil farven skifter til rød. I vores fælgrenstest tog det cirka 4-5 minutter. Det går derfor forholdsvis stærkt.

 

Når farven er skiftet til rød, kan du skylle det af med en haveslange. Har du meget genstridigt snavs, kan du dog give fælgene en hurtig omgang med en børste. Denne fælgrens er yderst effektiv og alle pengene værd. Den kan derfor være værd at overveje, hvis du gerne vil bruge lidt ekstra på en fælgrens.

 

Alaska Advanced Fælgrens

https://www.wupti.com/produkter/fritid-og-sport/biludstyr/bilpleje/faelgrens/alaska-faelgrens

 

Vi bevæger os nu videre til endnu en Alaska fælgrens. Denne er dog i en lidt højere prisklasse. Vi introducerer dig her for Alaska Advanced Fælgrens.

 

Selvom denne fælgrens er lidt dyrere end mange af de tidligere fælgrense i vores fælgrenstest, er denne dog også yderst effektiv. Med denne fælgrens har du mulighed for at benytte den som et skum. Når du vælger at bruge den som et skum, har den nemmere ved at blive siddende på fælgene, mens den virker.

 

Igen er der også tale om en syrefri fælgrens, som sikrer dine fælge bedre, når du rengør dem. Fælgrensen er virkelig nem at bruge. Du sprøjter den bare på, lader den virke et par minutter og skyller af. I vores fælgrenstest var vi meget imponerede over denne fælgrens, som vi helt sikkert kan anbefale.

 

Sonax Xtreme Plus Fælgrens

https://www.wupti.com/produkter/fritid-og-sport/biludstyr/bilpleje/faelgrens/sonax-faelgrens

 

Vi er efterhånden nået til det sidste produkt i vores fælgrenstest. Her finder du dog også den bedste fælgrens i den høje prisklasse. Vi præsenterer dig her for Sonax Xtreme Plus Fælgrens.

 

Denne fælgrens er yderst effektiv. Vi var meget imponerede over, hvor godt den får bugt med alle former for skidt og snavs, der sidder på fælgene.

 

Når du skal bruge fælgrensen, sprøjter du den på fælgene og lader den virke er par minutter. Denne fælgrens er også udstyret med en farveindikator, der skifter til rød, når den har virket længe nok. Denne fælgrens er syrefri, så hvis du lader den sidde lidt længere, sker der ikke noget med dine fælge.

 

Når fælgrensen er blevet rød, kan du bruge en børste til at løsne skidtet med. Derefter kan du skylle alt skidtet af med vand, hvorefter fælgene står helt rene. Dette er klart en af vores favoritter, som vi vil anse for at være den bedste fælgrens i den høje prisklasse.

 

Se hvordan denne fælgrens virker her.

 

Konklusion på fælgrenstest

Vi har nu været igennem flere forskellige fælgrense i vores fælgrensetest. Vi har fundet den bedste fælgrens i den lave-, mellem- og høje prisklasse. Det gør det nemmere for dig at finde den bedste fælgrens, der passer til dit budget og dine præferencer.

 

I vores fælgrenstest har vi været inde på et væld af forskellige fælgrense fra forskellige mærker. Vi var dog meget imponerede over dem alle sammen, som vi helt sikkert kan anbefale. Når du skal finde en fælgrens, kan du derfor roligt vælge en af de varianter, vi har testet her.

 

Skal du have den bedste fælgrens, hvor prisen ikke er noget problem, er det helt sikkert Sonax Xtreme Plus Fælgrens, du skal vælge. Det er godt nok også den dyreste, men vi synes, at den er alle pengene værd.