Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Få ekstra komfort, hvis du skal overnatte i bilen

Skal du overnatte i bilen, kan det hurtigt blive en ubehagelig fornøjelse. Bagsædet er ikke altid lavet til, at du skal kunne ligge hele vejen over sæderne. Bulerne fra hver enkelt sæde kan derfor ende med at give dig en yderst ubehagelig nat, hvor du vågner op med en ufattelig øm krop.

Der er dog et trick, du kan benytte dig af. Ved at bruge en oppustelig madras på bagsædet, kan du få en mere komfortabel nattesøvn. En oppustelig madras kan derfor være rigtig god at have med i bilen, når du skal på roadtrip.

Tør dit tøj i bilen

Når du skal på en længere roadtrip, har du brug for at pakke en del tøj. Du kan dog også vælge at pakke lidt mindre og i stedet vaske efterhånden, som du får brugt dit tøj. På den måde kan du spare en masse plads i bilen og få plads til andre ting som fx telt, sovepose osv.

Fotos udlånt af lykkebylykke.dk.

Hvis du skal på roadtrip til varmere himmelstrøg, kan der hurtigt blive varmt i bilen. Det kan du udnytte, når du har vasket tøj, og det skal tørre. Når du skal tørre dit tøj i bilen, kan du ligge det over sæderne. De bliver nemlig typisk forholdsvis varme. Især hvis du sørger for at stille din bil i solen.

Husk en god køletaske

Når du skal afsted på roadtrip, er det uhyre vigtigt at have en køletaske med. Den bedste løsning er, hvis du kan finde en elektrisk, som du kan sætte til bilen. Når du husker at få en køletaske med, er der altid kolde drikkevarer til bilturen. Derudover kan I have madvarer med, så I selv kan lave morgenmad, frokost og aftensmad.

Når I vælger at have en køletaske med, skal I ikke tænker på, at I skal stoppe ind ved diverse tankstationer, når sulten melder sig. Der er derfor en del penge at spare ved at have en køletaske med. Derudover kan I også have lige præcis den mad med, I har lyst til. I skal derfor ikke lade jer tage til takke med kedelig mad fra tankstationen.

Brug solvisiret til at holde iPad’en

Dette life hack er kun til vedkommende, der sidder på passagersædet. Det går jo ikke, at føreren af bilen kigger på en iPad. Passageren kan dog få en lidt sjovere tur ved at have en iPad med. her kan du se film, serier osv.

Det kan blive en smule trættende at skulle sidde med iPad’en i skødet. Det kan især blive hårdt for din nakke, da du ikke vil sidde i en naturlig stilling. Det kan derfor være en fordel at bruge solvisiret som en form for iPad-holder.

Har iPad’en et cover, kan du typisk lave en løsning, så solvisiret holder iPad’en på plads. På den måde slipper du for at skulle holde iPad’en. Derudover slipper du også for den unaturlig stilling, din nakke ellers ville være i.