De fleste salgsplatforme uanset om vi taler om annoncering af biler, motorcykler, eller både, så koster de penge. Men der findes dog nogle få hjemmesider indenfor de forskellige områder, der tilbyder gratis annoncering. Disse platform har alle tilfældes, at det er gratis, og det er nemt at tilføje en annonce til disse platforme. Derudover har disse hjemmesider også gjort det nemt for potentiale købere at finde sælgers annonce på platformen . 

Annoncering af biler – Bilhandel.dk

Skal du sælge din nye eller brugte bil, så er bilhandel.dk det rette sted. Bilhandel.dk er en nyere salgsplatform indenfor biler, og er i direkte konkurrence mod den ældre konkurrent bilbasen.dk. Bilhandel.dk har en stor konkurrence fordel ved, at de tilbyder gratis annoncering hvilke også hjulpet dem med at opbygge en solid database, hvor der er en del biler til salg.  Bilhandel.dk er brugervenligt for potentiale køber, så de nemt kan finde deres nye eller brugte bil.

Annoncering af motorcykler – Bikeportalen.dk

Bikeportalen.dk er en nyere salgsplatforme med både nye og brugte motorcykler i forskellige mærker såsom: Aprilla, Kawasaki, Yamaha mv. Det er både private og motorcykelforhandlere, der kan lave gratis annoncering på platformen. Alle køretøjer med to hjul, såsom crossere, scootere, motorcykler, mv. er velkommen til at blive annonceret på bikeportalen.dk. Bikeportalen.dk har et brugerplatform, der gør det nemt at lave en annoncering, og kan laves på under 2 minutter.

Annoncering af både – Boatportalen.dk

Boatportalen.dk er en søster hjemmeside til bikeportalen.dk, og er der nyeste skud på stammen indenfor gratis annoncering. Hele hjemmesiden og annonceringsystemet er det samme, som det vi kender fra bikeportalen.dk, hvilke er indbydende og brugervenligt. Du kan lave gratis annoncering på alle de forskellige bådtyper såsom speedbåde, husbåde, motorbåde, sejlbåde, mv.

Få succes med din annoncering med disse råd

Skal du havde succes med din annoncering, uanset om det er en bil, motorcykel eller båd, så skal du lave en god og fangende annonce. Når du laver en annonce er det vigtigt, at havde nogle gode billeder af det du ønsker at sælge, og gerne over fem forskellige billeder i god kvalitet. Et godt råd er at bruge god tid på at lave en god og uddybende beskrivelse af bilen, motorcyklen, eller båden, hvor du nævner alt ekstra udstyr, service status, mv. En anden vigtig faktor for en succesfuld annoncering er prisen på bilen, motorcyklen eller båden, er den helt rigtige forhold til markedet. Du bør derfor undersøge markedet grundigt for, at finde ud af hvad den nuværende markedspris er. Det kan være en stor fordel at sætte prisen på ens bil, motorcykel eller båd en anelse under markedsprisen, så øger du chancen for et hurtigt salg gevaldigt.