Dette indhold er sponsoreret

Der findes næsten ikke noget mere irriterende end skader på din bil. Om det er små eller store skader, kræver det som regel en eller anden form for udbredelse, og det kan ende med at blive dyrt i længden. Visse ting er til at leve med, og de fleste skader som blot er visuelle, kan du sagtens køre rundt med, indtil du føler du har råd og overskud til at få dem lavet.

Der er dog visse skader, som det er vigtigt at tage alvorligt og få udbedret med det samme, eksempelvis en skade som stenslag. Reparation af stenslag er vigtigt, og behøver ikke være besværligt. Læs videre her, og find ud af mere om vigtigheden af at få fikset stenslag, og hvor nemt det egentlig kan gøres.

Når ulykken er ude 

Det er en rigtig god idé at være hurtig til at handle, når først du har fået et stenslag. Først og fremmest bør du hurtigst muligt putte et stenslagsplaster på, så du undgår at få fugt og snavs i stenslaget. Herefter er det bare med at få fikset stenslaget så hurtigt som muligt, så du mindsker risikoen for at ruden begynder at revne – gør den det, er der nemlig ingen vej udenom, og du må skifte hele ruden, fremfor blot at fikse selve stenslaget.

For landsdækkende reparation af stenslag og mulighed for at blive på din adresse og få nogen ud og lave reparationen der, så tjek bilglas.dk. Så kan du slippe for de trælse ture frem og tilbage til værkstedet, og i stedet bruge din tid på noget andet. Og hvem vil ikke hellere sidde derhjemme i sofaen fremfor at vente på et værksted?

Reparation eller udskiftning?

Det kan være svært selv at vurdere hvorvidt stenslaget blot kræver en reparation eller en komplet udskiftning af ruden. Nogle hovedregler er, at hvis ruden er begyndt at revne, stenslaget er mindre en fem centimeter fra rudens kant eller hvis slaget er større end en tokrone, så må du desværre nok have skiftet hele ruden. Specielt hvis ruden er revnet, er der desværre intet at gøre, da den blot vil fortsætte med at revne, og dette ikke vil kunne stoppes.

Heldigvis behøver det ikke være mere besværligt at få skiftet rude end det er at få repareret et stenslag. Her er der oftest også mulighed for at få hjælp på din adresse, så du ikke behøver bruge tid eller energi på at køre til et værksted.