Ønsker du en mere optimal bilvask? I så fald bør du investere i en skumlanse. Det særlige ved en skumlanse er, at den leverer lækkert og tykt skum for et bedre og mere optimalt resultat, når du skal vaske din bil. Vi kender alle til, hvor besværligt det kan være at vaske bil, og derfor handler det blot om at tage alle hjælpemidler i brug. Når du bruger en skumlanse, hæfter skummet sig til lakken, og derved bliver alt det grove snavs opløst. Du får altså de optimale forudsætninger for en bedre bilvask. Her i artiklen kan du læse meget mere om bilvask med skumlanse. 

En skumlanse opløser det grove snavs

Når mange vasker bil, fokuserer de ofte kun på den overfladiske rengøring, hvorfor de faktisk slet ikke kommer nok i dybden. Det kan du undgå ved at bruge en skumlanse til bilvask, da den opløser det grove snavs. Det særlige ved en skumlanse er, at du vasker uden at berøre overfladen af bilen, hvormed du altså er garanteret en mere effektiv og skånsom bilvask. Det er desuden vigtigt, at du lader skummet sidde lidt tid på lakken, hvorefter du skyller det væk igen, da det ikke må tørre ud. Herefter er din bil klar til en almindelig bilvask, hvor du gør alt det, som du plejer – men du vil med garanti opnå et bedre og mere optimalt resultat.

Opnå en mere miljøvenlig bilvask

Det særlige ved en skumlanse er desuden, at den er mere miljøvenlig, eftersom den bruger mindre vand. Normalt bruger man et sted mellem 200 og 400 liter vand, når man skal vaske sin bil. Fordi en skumlanse bruger luftindtag, mindsker den vandforbruget, hvilket naturligvis er rigtig godt for miljøet. Dette er desuden med til at skabe bedre, tykkere og mere lækkert skum. Ydermere er det muligt at justere både spredevinkel og tykkelse, hvilket også er med til at give et bedre resultat. Herudover er det værd at nævne, at der findes sæber til bilvask, som er lavet til en skumlanse.  

Sådan bruger du en skumlanse til forvask af din bil

Du anvender en skumlanse til forvask af bilen inden den almindelige bilvask, ved at du først fylder flasken op med lunkent vand. Herefter skal flasken tilsluttes en højtryksrenser, og du er dermed klar til at rense lakken godt og grundigt inden den normale bilvask. Som allerede nævnt kan du justere tykkelsen på skummet, og det gør du i toppen af lansen. Du kan også justere spredevinklen alt efter, hvad du foretrækker, og det gøres i snuden af skumlansen. En skumlanse er altså ganske uundværlig, såfremt du ønsker et bedre resultat, når du skal vaske din bil.